SZÁLLÁSTÍPUSOK

Halász villa

A Halász villa intézményünk legújabb épülete. Az épület két szintes, mindkét szinten a szobák az udvar felől nyílnak (emeleten függőfolyosóról), és a szobák ablakai a vízpartra néznek, kis terasszal. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, és minden szoba légkondicionált. Az épületben 10 négyágyas szoba van, és egy háromágyas a földszinten, mely mozgássérültek részére is alkalmas szálláshely. A szobákat alapáron három vagy négy személy veheti igénybe, egy vagy két személy esetén szobaár van meghatározva (ennek részletei az Árak menüpontban találhatók).

Halász villa tetőtér

Az új épület tetőterében két nagy szoba van, melyek 12-12 fő elhelyezésére nyújtanak lehetőséget. Mindkét szobához két-két fürdő, illetve WC tartozik, és mindkét szoba légkondicionált.

Lenk villa

A régi főépület (ahol az iroda és az étterem is található) emeleti szintjén vannak a vendégszobák. A szobákban kézmosó van, WC a folyosó végén található, fürdési lehetőség az épület földszintjén lévő felújított közös fürdőben van.

Fürdőszobás faházak

Két fürdőszobás faház áll a vendégeink rendelkezésére. Mindkét faházban két-két szoba van, és a két szobának van egy közös fürdőszobája. Az egyik szobában négy különálló ágy van, a másikban egy franciaágy és egy kihúzhatós ágy (tehát ez a szoba három személyes, de ha kihúzzuk az ágyat, akkor az is négy személyes). Mindkét faházban hűtőszekrény is található.

Fürdő nélküli faházak

Négy darab fürdő nélküli faház található intézményünk területén. Ebből kettő új, mindkettő négy különálló ággyal rendelkezik. A két régi faház (barna jurták) közül az egyik három, a másik öt személyes. Mind a négy faház a szobák előtti kis terasszal rendelkezik. WC használati lehetőség a szomszédos Halász villa földszintjén van, fürdési lehetőség pedig a Lenk villa földszintjén.

Udvar, ebédlő, Balatonpart